fbpx

Info en Tickets

Tournee

Vanaf 31 augustus t/m 18 september staan wij in Amersfoort

Vanaf 24 september t/m 9 oktober staan wij in Apeldoorn

Openingstijden

Openingstijden variëren per locatie. Kijk altijd onder het kopje TOURNEE voor de actuele informatie en openingstijden van de locatie bij u in de buurt!

Het weer

Hoewel een groot gedeelte van de springkussen binnen in tenten staat, zijn wij bij harde regenval genoodzaakt (tijdelijk) te sluiten. Bij miezer en zachte regen zijn wij uiteraard gewoon open.

Prijzen

Entreeprijs kinderen tot 14: € 9,50

Entreeprijs volwassenen: € 5,00

Kinderen tot 2 jaar zijn gratis

Bij de ingang van het evenement krijgt iedere betalende bezoeker een stempel. Hiermee is de hele dag gratis toegang tot het Kidsplayland terrein en kun je naar hartenlust spelen op alle springkussens en parcours.

Kinderfeestje arrangement

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeest? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar Kidsplayland en leef je de hele dag uit. Voor een vaste lage prijs van € 10 p.p. hebben jij en de andere feestvierders naast entree, ook recht op een lekker glaasje ranja en zakje chips op jullie eigen tafel.

Voorwaarden: minimaal 10 personen (waarvan max. 2 volwassenen), vooraf reserveren per email: info@kidsplayland.nl of een Messenger berichtje op onze Facebook-pagina!