fbpx

Info en Tickets

Tournee

Van 14 juni t/m 30 juni staan wij in Emmeloord

Openingstijden

Openingstijden variëren per locatie. Hou altijd onze website in de gaten voor de actuele informatie en openingstijden van de locatie bij u in de buurt!

Het weer

Hoewel een groot gedeelte van de springkussen binnen in tenten staat, zijn wij bij harde regenval genoodzaakt (tijdelijk) te sluiten. Bij miezer en zachte regen zijn wij uiteraard gewoon open.

Prijzen

Entreeprijs kinderen tot 18 jaar: € 14,00

Volwassenen: Gratis

Bij de ingang van het evenement krijgt iedere betalende bezoeker een stempel. Hiermee is de hele dag gratis toegang tot het Kidsplayland terrein en kun je naar hartenlust spelen op alle springkussens en parcours.

Gelieve er rekening mee te houden dat het op locatie niet mogelijk is om te pinnen. Betalingen kunnen uitsluitend contant worden voldaan.

Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeest? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar Kidsplayland en leef je de hele dag uit. Voor een vaste lage prijs van € 10 p.p. hebben jij en de andere feestvierders naast entree, ook recht op een lekker glaasje ranja en zakje chips op jullie eigen tafel.

Voorwaarden: minimaal 10 personen (waarvan max. 2 volwassenen), vooraf reserveren per email: info@kidsplayland.nl of een Messenger berichtje via onze Facebook-pagina!